Web plný informací o vhodném výběru potravin a zdravém životním stylu
Magazín pro zdravý životní styl

Vím, co jím a piju, magazín pro zdravý životní styl

  • Přihlásit / registrace
  • Magazín
    • Články
    • Podcasty
    • Speciály
    • Video
    • Recepty
    • Soutěže
  • Jídelníčky a testy
    • Zdravotní kalkulačky a testy
    • Jídelníčky
    • Testy a analýzy potravin
    • Odborná poradna
    • Kalorické tabulky
  • Vím, co jím
    • O společnosti
    • O programu Vím, co jím a piju
    • Projekty
    • Kritéria pro udělení loga
    • Databáze potravin
    • Jak se zapojit
    • FAQ
  • Kontakty

SPECIÁL: Trendy v potravinách

  • Flexitariánství
  • Podpora imunity a probiotika
  • Školní svačiny
  • Trendy v potravinách
  • Tvaroh pro děti
  • Vegetariánství
  • Velikonoce
  • Vitamínová abeceda
  • Výživa dětí
  • Zdravé Vánoce
Skončil veletrh BIOFACH 2024
29. 2. 2024
Trendy v potravinách

Skončil veletrh BIOFACH 2024

Nejzajímavější trendy ve výběru potravin v roce 2023
11. 12. 2023
Trendy v potravinách

Nejzajímavější trendy ve výběru potravin v roce..

Co je nového v oblasti zjednodušeného značení výživových charakteristik potravin
20. 11. 2023
Trendy v potravinách

Co je nového v oblasti zjednodušeného značení..

Méně tuku, víc chuti i vitamínů… Moderní spotřebiče umí vařit zdravě a přesto chutně
12. 10. 2023
Trendy v potravinách

Méně tuku, víc chuti i vitamínů… Moderní..

Výživová hodnota řepkových bílkovin je pro mnohé velkým překvapením
21. 11. 2022
Trendy v potravinách

Výživová hodnota řepkových bílkovin je pro mnohé..

Jak se lépe orientovat v potravinách?
3. 10. 2022
Trendy v potravinách

Jak se lépe orientovat v potravinách?

Výživové hodnocení rostlinných náhrad potravin živočišného původu
1. 7. 2022
Trendy v potravinách

Výživové hodnocení rostlinných náhrad potravin..

Cukr, jeho zdroje a vliv na zdraví. Víte, kolik cukru denně byste měli konzumovat?
3. 3. 2022
Trendy v potravinách

Cukr, jeho zdroje a vliv na zdraví. Víte, kolik cukru..

Vliv soli na zdraví a její příjem v České republice
21. 2. 2022
Trendy v potravinách

Vliv soli na zdraví a její příjem v České..

Trendy 2022 - udržitelnost a soběstačnost, nové druhy potravin i důraz na selen
5. 1. 2022
Trendy v potravinách

Trendy 2022 - udržitelnost a soběstačnost, nové..

Lepší zdraví díky tzv. funkčním potravinám. Co jsou a jak vznikají?
18. 10. 2021
Trendy v potravinách

Lepší zdraví díky tzv. funkčním potravinám. Co..

Zelenina v sladkostech – trend cukrářů i výživových specialistů
8. 9. 2021
Trendy v potravinách

Zelenina v sladkostech – trend cukrářů i..

Lněná mouka i olej v kuchyni - pomocníci zdravé výživy
6. 9. 2021
Trendy v potravinách

Lněná mouka i olej v kuchyni - pomocníci zdravé..

Bezlepková výživa a bezlepkové plodiny - co jíst a kde hledat?
27. 8. 2021
Trendy v potravinách

Bezlepková výživa a bezlepkové plodiny - co jíst a..

EU Pledge – potraviny s přidanou hodnotou
2. 6. 2021
Trendy v potravinách

EU Pledge – potraviny s přidanou hodnotou

Udržitelné používání pesticidů. Strategie EU „From Farm to Fork“
5. 3. 2021
Trendy v potravinách

Udržitelné používání pesticidů. Strategie EU..

Vizionář Tony Hunter: Módní trendy v potravinách nejen pro gurmány
4. 3. 2021
Trendy v potravinách

Vizionář Tony Hunter: Módní trendy v potravinách..

Co budeme jíst za 10 let?
28. 2. 2021
Trendy v potravinách

Co budeme jíst za 10 let?

Euromonitor: Jaké jsou globální trendy v potravinářském průmyslu?
28. 2. 2021
Trendy v potravinách

Euromonitor: Jaké jsou globální trendy v..

Bude rok 2021 zásadní pro ketogenní stravování?
26. 2. 2021
Trendy v potravinách

Bude rok 2021 zásadní pro ketogenní stravování?

Načíst další
Sledujte nás na:
Uživatelské podmínky
Informace o zpracování osobních údajů
Nastavení cookies


Copyright © 2025
Vím, co jím a piju, o.p.s.