O testu
Do testu jsme zařadili 12 druhů gulášových polévek. Do výběru jsme nezařadili žádné dehydrované výrobky. Všechny gulášové polévky stačilo jen ohřát.
Otestovali jsme 12 druhů hotových gulášových polévek. V akreditované laboratoři provedli senzorickou analýzu. Naši odborníci pak posoudili nutriční hodnoty, složení, legislativu a cenu. Netestovali jsme dehydrované výrobky - ale ty hotové, které stačí jen ohřát!
Do testu jsme zařadili 12 druhů gulášových polévek. Do výběru jsme nezařadili žádné dehydrované výrobky. Všechny gulášové polévky stačilo jen ohřát.
Celkové pořadí v rámci testu nejvíce ovlivňuje chuť. Další parametry vedly jen k určitým (menším) korekcím v celkovém pořadí. Polepšit si mohly polévky s nižším obsahem soli, bez přídatných látek, bez vad ve značení a s nižší cenou.
Výrobky dostaly celkem 5 dílčích hodnocení. Celková známka se získala s použitím následujících váhových faktorů