INGREDIENCE | 1 PORCE |
---|---|
50 ml nízkotučného mléka (80 kJ) | Energie 1620 kJ / 1210 kJ |
1 vejce (340 kJ) | Bílkoviny 14 g |
3 g oleje (= jedna lžička - 110 kJ) | Tuky 10 g |
100 g salátové okurky (70 kJ) | Sacharidy 35 g |
100 g / 60 g kmínového chleba (1020 kJ / 610 kJ) | Cholesterol 205 mg |
sůl | Vláknina 3g |
Vejce našleháme s mlékem, mírně osolíme. Teflonovou pánev potřeme olejem a upečeme omeletu. Jíme s kmínovým chlebem a nakrájenou okurkou. |
|
Recepty připravila spol. STOB. |
Recepty 10. 11. 2012 | mvl
Vaječná omeleta
Vajíčka k snídani jsou výbornou volbou! A omeletu připravíte mnohem rychleji než vyřená vejce.
Mohlo by vás také zajímat: